Find dine nye solbriller til sport hos Lillelund Optik i Nykøbing Mors

Hvis du dyrker sport om sommeren, ved du hvor stor en forskel solbriller kan gøre. Det er dog ikke let at dyrke sport med solbriller på, da de hurtigt falder af og bliver til gene. Derfor bør du investere i et par solbriller til sport, som er særligt egnet til netop den sportsgren, du dyrker. Du kan finde et bredt udvalg af solbriller til sport her hos Lillelund Optik, hvor vi gerne hjælper dig med at finde de helt rette til din situation. Har du lyst til at se vores store udvalg og høre mere, så kan du altid besøge butikken i Nykøbing Mors.

Forskellige solbriller til forskellige sportsgrene

Når du skal vælge dine solbriller til sport, så skal du finde dem, som passer bedst til den sportsgren du dyrker. Der kan nemlig være stor forskel på, hvilke solbriller der passer godt til hvad.

  • Vandsport: Dyrker du vandsport, bør du finde dig nogle solbriller, som har polaroidglas i. På den måde bliver du aldrig irriteret af de reflektioner, som vandet normalt skaber i glasset.
  • Løb: Løber du, er det en god idé at finde nogle solbriller, som sidder tæt. På den måde taber du dem ikke undervejs.
  • Golf: Hvis du spiller meget golf, er det værd at investere i solbriller, som er gode til kontraster. På den måde kan du let fokusere på bolden.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE