Synsprøve

Sikkerhed for et godt syn

Ved synsprøven udmåler vi almindeligt forekommende synsfejl som nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og læsesyn. Derudover kan vi måle dit nattesyn og afhjælpe problemer med f.eks. bilkørsel når det er mørkt. Vi måler også øjets tryk og kan opdage synsforandringer, som skal henvises til øjenlægen.

Oplever du uskarpt syn, besvær med at læse lille skrift, hovedpine, problemer med at se 3D eller dårligt nattesyn, er det en god idé at få undersøgt dit syn.

Efter vi har målt dit syn, vil vi fortælle om, hvilke muligheder der er for at afhjælpe eventuelle synsproblemer. Vi tager hensyn til dit synsbehov både når du arbejder, i fritiden og hvis du har en hobby der kræver en særlig løsning. Det kan være en læsebrille, en allround brille, kontaktlinser eller noget helt andet.

En synsprøve varer ca. en halv time.

Vi anbefaler at du bestiller en tid.

Få 100% udbytte af dine brilleglas.

Opmåling af øjets placering i brillestellet er altafgørende for, at flerstyrke briller fungerer optimalt.

Med I-terminal tager vi et digitalt billede af dig med brillestellet på. Herefter kan vi lave en helt nøjagtig opmåling af øjnenes placering og dermed få en præcis montering af de nye brilleglas. Det sikre dig 100% udbytte af glassenes synsfelter og en lettere tilvænning til dine nye briller.

Alle flerstyrke briller bliver opmålt med I-terminal.