Solbriller med styrke hos Lillelund Optik

Går du med briller til dagligt, så kender du sikkert også til besværet, når solen titter frem, og alt du har brug for er et sæt solbriller. Det er ikke ligefrem det mest praktiske at smide et par solbriller over sine briller, og derfor er du nødt til at finde et alternativ. Heldigvis findes der solbriller med styrke, hvilket betyder, at du frit kan smide brillerne og bruge dine solbriller, når solen er fremme. På den måde kan du både få skygge fra solen, samtidig med at du kan se. Du kan få dine nye solbriller med styrke her hos Lillelund Optik i Nykøbing Mors, hvor vi har et bredt udvalg, du kan vælge i mellem.

Det rette brilleglas til dine solbriller med styrke

Når du skal vælge solbriller med styrke, skal du også tage stilling til, hvilken glastype du vil have i brillen. Der findes en række forskellige muligheder, når det kommer til solbriller med styrke, og her kan du se nogle af dem i listen nedenfor.

  1. Polaroidglas: Med polaroidglas får du et par solbriller, som mindsker refleksioner, der kan genere øjnene. Skal du for eksempel ud på vandet, så er det en genial løsning, fordi du ikke bliver blændet af de refleksioner, som vandet skaber på brilleglasset.
  2. Fotokromiskglas: Fotokromiskglas fungerer på den måde, at glasset i solbrillen skifter farve alt efter solens styrke. Det vil altså sige, at du kan bruge dine solbriller, som en helt almindelige brille, når du er inden for. Her vil glasset nemlig være helt klart, mens farven vil blive mørkere, når du kommer ud i solen.
  3. Solbriller som fit-over. Med denne løsning, kan du få et sæt solbriller, som er beregnet til at kunne sættes over dine almindelige briller. De sættes blot over dit nuværende brilleglas, som derefter vil fungere som den perfekte solbrille.