Få kontaktlinser og briller hos Lillelund Optik

Hvis du døjer med synsproblemer, så er det vigtigt, at du finder en god løsning for dig. Det kan enten være briller eller kontaktlinser, som kan være med til at hjælpe dig til at se bedre. Der er stor forskel på folk, og derfor er det også forskelligt fra person til person om, de foretrækker det ene eller det andet. Hos Lillelund Optik kan du heldigvis sagtens få begge dele, hvilket betyder, at du blot skal overveje, hvilken løsning der passer bedst til dine behov. Du kan altid begynde med at afprøve løsningerne hver især, hvis du er i tvivl om, hvad du vil synes bedst om.

Kontaktlinser eller briller?

Hvis du hverken har prøvet at gå med kontaktlinser eller briller før, så kan det være svært at tage stilling til, hvilket løsning, der passer bedst til dig. Det er to vidt forskellige ting, og du skal derfor overveje det grundigt, før du tager din endelige beslutning. Her får du en liste over fordele og ulemper ved de to valgmuligheder:

  1. Briller: Briller kan være en rigtig god løsning, da du hurtigt kan tage dem af og på. Du skal aldrig bøvle med at sætte dem ind i øjet eller risikere, at der kommer snavs med ind. De er derfor lette, når det kommer til renlighed, da de ikke kræver meget arbejde der. Desuden er de billige, da du kun skal investere i dem én gang.

Briller kan til gengæld være en smule til besvær i det aktive liv. Dyrker du for eksempel sport, kan de hurtigt blive en gene, eller hvis vejret er dårligt, og der kommer regn på dem.

  1. Kontaktlinser: Kontaktlinser har den fordel, at de aldrig sidder i vejen på ansigtet. Du kan derfor bruge dem lige meget, hvad du foretager. Nogle mener også, at det er pænere at gå med kontaktlinser, fordi de ikke kan ses. Du skal dog være opmærksom på, at de koster mere i længden og kan kræve noget rengøring.